ایوب انوری فرد درگفتگو با پایگاه خبری تبریز پویا اظهار کرد: متاسفانه حمایت مسئولان از ورزش و باشگاه ها کم شده و مشکلات ورزش استان نیاز به ریشه یابی و درمان دارد و این موضوع در رشته های رزمی نیز کاملا مشهود است.
او ادامه داد: جوانان و نوجوانان با روی آوردن به ورزشهای رزمی علاوه بر یادگیری این رشته، شخصیت خود را شکل داده و اراده شان تقویت می شود.
او در مورد چگونگی تاسیس و فعالیت باشگاه رزمی خود گفت: در این مجموعه که حدود پنج سال پیش تاسیس شده، نوآوری و خلاقیت در سلاح ها وجود دارد و برای اولین بار در سطح کشور بدنسازی ویژه رزمی را در برنامه ورزشکاران قرار داده ایم.
انوری فرد در خصوص تاثیر کرونا بر باشگاها گفت: کرونا صدمات فراوانی به باشگاه ها زده و باعث تعطیلی باشگاه ها شده است و علاوه بر ضررهای مادی، ضررهای معنوی نیز در پی داشته است. چراکه پیشرفت کاری و نتیجه ای که از یک ورزشکار فعال داشتیم را از دست داده ایم.
این مربی ورزش های رزمی با اشاره به شاگردان قهرمان خود عنوان کرد: در رشته جوجیتسو علی جمالی و فرشید موسویان از حدود هشت سال پیش عضو تیم ملی بودند. در قالب تیم باشگاهی نیز اکبر دست آموز و موسوی در این رشته صاحب مدالهای طلا و نقره جهانی شده اند.
ایوب انوری فرد دارای کمربند سیاه دان هشت است و از نیمه دوم دهه پنجاه شروع به فعالیت در رشته های رزمی جوجیتسو، کاراته، کوبودو و دفاع شخصی کرده است.
از افتخارات کسب شده او می توان به ۱۴ مدال جهانی و آسیایی جوجیتسو، کوبودو و کاراته اشاره کرد. انوری فرد تاکنون صاحب ۶۰ مدال قهرمانی شده و سابقه مربیگری و کاپیتانی تیم ملی جوجیتسو و کوبودو را داشته است.