در دنیای امروزی با وجود پیشرفت حوزههای گوناگون، نیازمندی به وجود تخصص در بخشهای مختلف امری ضروری به نظر میرسد. ورزش در دنیای امروزه یک صنعت عظیم و یک مقولهای که همه بخشهای مختلف جامعه اعم از سیاست و اقتصاد و فرهنگ، هنر و … از آن تاثیر میگیرد، شناخته شده و به عنوان یک ابزار قدرت بین ملتها تبدیل شده است. بنابراین وجود علم لازم در جهت ارتقا این حوزه امری اجتناب ناپذیر میباشد. ورود افراد سیاسی و غیرکارشناس در سطوح بالای تصمیمگیری ورزش کشور و آسیبی که بر جامعه ورزشی زد، از خاطرهها پاک نخواهد شد.
امروزه متاسفانه شاهد قرار گرفتن افرادی بدون هیچ سابقه فعالیت ورزشی، تخصص، دانش و تجربه مدیریت ورزشی در منصبهای ورزشی که صرف دارای پول یا لابی سیاسی هستند که با اهداف گوناگون و جلب توجه افکار عمومیو ابرازفخر و خودنمایی و یا انگیزه سودجویی شخصی برای آینده خود و یا بهرهبرداری از امکانات موجود در راستای ارضای امیال شخصی شان هستیم. عمق فاجعه از طرف مسئولان، تبریکهای گوناگون پس از انتصاب و یا لابیگری برایشان میباشد که خود همیشه شعار تخصصگرایی میزنند. همه ما میدانیم که ورزش با توجه به اینکه نیازمند منابع مالی، ارتباطی و امکاناتی است و در این بخشها کمبود داردولی دلیلی نمیشود که از اصل ورزش که حرفهای با نیازمندی تخصص است را نادیده گرفت. فلذا میتوان با تشکیل گروه خیرین ورزشی از توانمندیهای این افراد در کنار فدراسیونها، هیاتها، باشگاهها و مجموعههای ورزشی استفاده کرد نه در راّس مدیریت ورزشی.
به عنوان مثال، در یک عمل جراحی، عمل را به کسی میدهند که تخصص و علم دارد نه کسی که خرج احداث بیمارستان را داده است. به امید روزی که مسئولان عمیقا درک کنند که ورزش نیازمند افراد متخصص و متعهد است.
نگارنده: حسین نعمتی، کارشناس علوم ورزشی و بازیکن سابق تیم ملی دانشجویان